מציג 1–30 מתוך 78 תוצאות
-
אבן יוגורט (קאשק)
מכונה גם "הפרמזן האיטלקי". הודות לטעמים העמוקים והחזקים שלה, אפשר להשתמש בה כמעט בכל מנה – בסלט, במרק וגם בפסטה.
-
קריספי בייגל
תערובת קראנצ'ית לציפוי לחמים וכמובן לבייגל אמריקאי! מעולה גם לתיבול סלטים ואנטיפסטי..
-
פלפל ורוד שלם
הפלפל הורוד ניחן בטעם מתקתק ופירותי, מעולה מעל סלטים, כריכים, דגים ועוד..
-
תערובת המלחה ים תיכונית (תחליף טבעי למלח)
תערובת עשבי תיבול מלוחה, ללא נתרן.
תחליף מעולה לנמנעים ממלח! -
שורש כורכום טרי אורגני
"אנטיביוטיקה מן הטבע" – אנטי דלקתי חזק, עשיר בנוגדי חימצון, מסייע לכאבי פרקים, מנקה רעלים מהגוף ועוד…
-
קצח
הקצח, ידוע בשל תכונותיו הבריאותיות הרבות – מאזן את רמות הסוכר בדם, מכיל נוגדי חמצון רבים, יעיל לניקוי הכבד, מאזן לחץ דם, מסייע בבעיות עור כגון פסוריאזיס, אקזמה ופצעים. מסייע בשיכוך כאבי ראש ופרקים ועוד. את הקצח ניתן לשלב בסוגי לחמים שונים,סלטים, מוקפצים ותבשילים אסייתים נוספים.